Bedrijven

Voor uw bedrijf is het noodzakelijk dat u zonder problemen kunt werken met uw systemen, apparatuur of netwerk. Clevis Computers kan u hierbij helpen. Voor het MKB kunnen wij de volgende diensten:

Systeembeheer

Wij zorgen ervoor dat uw systemen zonder problemen werken en onderhouden deze ook. Ons streven is dat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw systemen en randapparatuur. Zo kunt u snel en zonder problemen werken met uw gegevens.

Serverbeheer

Uw server is het middelpunt van uw netwerk. Hier worden immers al uw gegevens opgeslagen en gebackupt. Het is dus van groot belang dat dit systeem probleemloos werkt. Clevis Computers zorgt voor een betrouwbare server, met back-up mogelijkheid.

Applicatiebeheer

Als bedrijf heeft uw tal van programma`s waarmee u werkt. Clevis Computers zorgt ervoor dat deze programma`s goed functioneren, d.m.v. het onderhouden en up to date houden van uw software.

Netwerkbeheer

Uw netwerk is het belangrijkste van uw computerpark, het verbindt al uw systemen en netwerkapparaten zoals printers en servers. Wij zorgen voor een betrouwbaar netwerk zonder problemen.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze
diensten? Neem gerust contact met ons op!